7dd3de9227afc4916cf56a60b0b6864f.jpg

Universitetsbibliotekar

OsloMet –  storbyuniversitetet er landets tredje største universitet, med over 20 000 studenter og mer enn 2000 ansatte. OsloMet leverer kunnskap og yrkesutøvere samfunnet er avhengig av, og er tett på arbeidslivets behov. OsloMet er et urbant og mangfoldig universitet med internasjonalt preg og et attraktivt studie- og arbeidssted med studiesteder midt i Oslo og på Kjeller ved Lillestrøm. Tilstedeværelsen i hovedstadsregionen gir universitetet gode muligheter til å forstå og høste fordelene av byens varierte befolkningssammensetning.

Universitetsbibliotekar

Vi søker din kompetanse for å utvikle universitetsbibliotekets rolle på OsloMet.

En av våre ansatte er blitt pensjonist og vi søker hennes etterfølger. Vi leter etter deg som vil jobbe med forskningsformidling og har interesse for å lage digitale kurs.
Ved universitetsbiblioteket OsloMet er det ledig en fast stilling som universitetsbibliotekar, for tiden i Pilestredet 48. UB P48 dekker fagområdene utdanningsvitenskap og lærerutdanning, arkiv-, bibliotek- og informasjonsvitenskap, journalistikk og medier og kommunikasjon. Det er doktorgradsprogrammer innen bibliotek- og informasjonsvitenskap og utdanningsvitenskap. Les mer om Universitetsbiblioteket på OsloMet.

Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være

Vi søker deg som har

 Vi ønsker deg som

Det er viktig for OsloMet å gjenspeile befolkningen i vår region og vi ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen. Vi arbeider aktivt med å utvikle oss videre som en inkluderende arbeidsplass og for å tilrettelegge arbeidsplassen dersom du har behov for det. Har du perioder i livet hvor du ikke har vært i arbeid, utdanning eller opplæring er du også velkommen til å søke hos oss.

Vi kan tilby deg

Vi behandler kun søknader sendt via vårt elektroniske rekrutteringssystem og alle dokumenter må lastes opp for at din søknad skal behandles. Dokumentene må være på et skandinavisk språk eller engelsk. Oversettelser må være autorisert. Du må fremvise originaler ved et eventuelt intervju. OsloMet gjennomfører kontroll av dokumenter, slik at du som kandidat skal få en reell evaluering og rettferdig konkurranse.

Andre opplysninger Ønsker du nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte:

Stillingen lønnes iht. til Hovedtariffavtalene i staten og OsloMets lønnspolitikk 1199 Universitetsbibliotekar, lønnstrinn 51 – 66, kroner 456 400 – 594 400 pr. år. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes

Vil du søke på stillingen må du søke elektronisk ved å benytte knappen nederst i utlysningen ”logg inn og søk stillingen”.

 

Søknadsfrist:         12 november, 2020

Ref:                    20/09514

 

 

OsloMet er Charter & Code sertifisert av EU kommisjonen med rettigheter til å bruke logoen HR Excellence in Research (HRS4R) og medlem i nettverket EURAXESS som bidrar til gode arbeidsforhold for mobile forskere.