!
Stillingen har utgått!

Denne stillingen har utgått og vil bli fjernet fra våre nettsider 30 dager etter søknadsfristen.

384faef149126e1608d453a91cd52607.jpg

Universitetslektor/høgskolelærer i tolking for døvblinde

Fakultet for lærerutdanning og internasjonale studier (LUI) har ca. 550 ansatte og 7000 studenter, og holder til i Oslo og Akershus. Fakultetet består av fire institutter og Nasjonalt senter for flerkulturell opplæring (NAFO). Fakultetet utdanner fremtidens lærere fra barnehage til og med videregående skole, i nært samarbeid med praksisfeltet. Fakultetet tilbyr ph.d. i utdanningsvitenskap for lærerutdanning. I tillegg tilbyr fakultetet utviklingsstudier og utdanning i tegnspråk og tolking. Mangfold er en kjerneverdi for fakultetets virksomhet. Forsknings- og utviklingsarbeidet er profesjonsrettet, praksisnært og internasjonalt orientert.

Institutt for internasjonale studier og tolkeutdanning (IST) har ledende fagmiljøer innen mangfold, tolking, global utvikling og internasjonal utdanning, og virksomheten kjennetegnes av utstrakt internasjonalt samarbeid. Instituttet tilbyr bachelorutdanning i utviklingsstudier, tolking og tegnspråk, samt masterutdanning i internasjonal utdanning og utvikling. Instituttet tilbyr også en rekke videreutdanninger innen mangfoldsstudier.

Ved Institutt for internasjonale studier og tolkeutdanning ved Fakultet for lærerutdanning og internasjonale studier, seksjon for tegnspråk, er det ledig en 50 % fast stilling som universitetslektor/høgskolelærer i tolking for døvblinde med tiltredelse snarest og senest 1.8.2021.

Les mer om fakultetet og instituttet, samt våre forskergrupper her.

Institutt for internasjonale studier og tolkeutdanning (IST) har ledende fagmiljøer innen utviklingsstudier, tegnspråk og tegnspråktolking, tolking i offentlig sektor, mangfoldsstudier og internasjonal utdanning, og virksomheten kjennetegnes av utstrakt internasjonalt samarbeid. Instituttet har flere forskergrupper, ett av fakultetets og OsloMets fremragende fagmiljø, og strategiprosjektet Tegnspråkløftet. Instituttet tilbyr bachelorutdanning i hhv. utviklingsstudier, tegnspråktolking og tolking i offentlig sektor, samt masterutdanning i internasjonal utdanning og utvikling. Instituttet tilbyr også videreutdanningsemner innen mangfoldsstudier. Instituttet har ca. 650 studenter og ca. 50 ansatte, og er lokalisert i Pilestredet i Oslo sentrum.

Arbeidsoppgaver:

Ønskede egenskaper

Ved vurderingen og rangeringen av kvalifiserte søkere vil det bli lagt vekt på:

Generelle kriterier for ansettelse i undervisnings- og forskerstilling framgår av Forskrift om ansettelse og opprykk i undervisnings- og forskerstillinger.

OsloMet gjennomfører prøving av pedagogiske kvalifikasjoner i forbindelse med intervju.

Det er viktig for OsloMet å gjenspeile befolkningen i regionen. Vi arbeider aktivt med å utvikle OsloMet videre som en inkluderende arbeidsplass og for å tilrettelegge arbeidsplassen dersom det er behov for det. Alle kvalifiserte søkere ønskes velkommen, også søkere som har opplevd perioder i livet uten arbeid, utdanning eller opplæring.

Søknadsprosess

Følgende dokumenter må lastes opp innen søknadsfristen:

Dokumentene må være på et skandinavisk språk eller engelsk. Oversettelser må være autorisert, og originaler må fremvises ved et eventuelt intervju. OsloMet gjennomfører kontroll av dokumenter slik at alle kandidater skal få en reell evaluering og rettferdig konkurranse. Ufullstendige søknader vil ikke bli sendt  til vurdering.

Søkere vil bli vurdert av en sakkyndig komité. Før oversendelse av søknadspapirene til sakkyndig komité vil alle søknadene bli gjennomgått ved fakultetet. Søknader fra ikke-kvalifiserte søkere vil ikke bli oversendt til vurdering.

Vi tilbyr:

Andre opplysninger:

For nærmere informasjon om stillingen, kan følgende kontaktes:

Instituttleder Hilde Arntsen på e-post: hiarnt@oslomet.no
Seksjonsleder Marthe Ødegård Olsen på epost: maol@oslomet.no

1009 universitetslektor fra kr 456 400,- til 594 400,- per år eller 1007 høgskolelektor fra kr. 404 400,- til 555 800,-. Fra lønnen trekkes 2 % pensjonsinnskudd til SPK. Fra lønnen trekkes 2 % pensjonsinnskudd til SPK.

Søk elektronisk på stillingen ved å benytte knappen nederst på siden «Logg inn og søk stillingen».

OsloMet har implementert Charter & Code og er sertifisert av EU kommisjonen til HR Excellence in Research (HRS4R).

OsloMet er Charter & Code sertifisert av EU-kommisjonen med rettigheter til å bruke logoen HR Excellence in Research (HRS4R) og medlem i nettverket EURAXESS som bidrar til gode arbeidsforhold for mobile forskere. OsloMet har sluttet seg til prinsippene og forpliktet institusjonen til å følge anbefalingene i DORA-erklæringen (sfdora.org) (The San Francisco Declaration on Research Assessment).