!
Stillingen har utgått!

Denne stillingen har utgått og vil bli fjernet fra våre nettsider 30 dager etter søknadsfristen.

7800a9c50ddc6318230d8be01ef77c5b.jpg

Universitetslektor innen Prehospitalt arbeid

OsloMet –  storbyuniversitetet er landets tredje største universitet, med over 20 000 studenter og mer enn 2000 ansatte. OsloMet leverer kunnskap og yrkesutøvere samfunnet er avhengig av, og er tett på arbeidslivets behov. OsloMet er et urbant og mangfoldig universitet med internasjonalt preg og et attraktivt studie- og arbeidssted med studiesteder midt i Oslo og på Kjeller ved Lillestrøm. Tilstedeværelsen i hovedstadsregionen gir universitetet gode muligheter til å forstå og høste fordelene av byens varierte befolkningssammensetning.

Instituttet er tilknyttet Fakultet for helsevitenskap og har omlag 3000 studenter og 250 tilsatte. Instituttet har virksomhet på Kjeller og i Pilestredet, Oslo.

Det prehospitale feltet er i utvikling – Vil du være med å påvirke veien videre innen undervisning- og veiledning?   Ved Fakultet for helsevitenskap, Institutt for sykepleie og helsefremmende arbeid, er det ledig et ettårig 65 % vikariat som universitetslektor innen prehospitalt arbeid, med mulighet for forlengelse. Det kan vurderes midlertidig tilsetting også i 50 % stilling. Ønsket tiltredelse er 1. August 2022.  

Paramedisin-utdanningen ved OsloMet søker en engasjert kollega med ønske om å bidra til utviklingen av en ny og spennende utdanning sammen med et proaktivt kollegium. Vi ønsker deg som trives med å jobbe i faglige team, som trives med undervisning, veiledning og forskning og som er innstilt på å ta i bruk ulike digitale læringsressurser. Som universitetslektor hos oss vil du få varierte arbeidsoppgaver og en unik mulighet til å påvirke det prehospitale fagfeltet.

Arbeidsoppgaver og ansvar

Kvalifikasjonskrav 

Ønskede kvalifikasjoner 

Personlige egenskaper som er nødvendige for stillingen

OsloMet gjennomfører prøving av pedagogiske kvalifikasjoner i forbindelse med intervju.  

Det er viktig for OsloMet å gjenspeile befolkningen i vår region og vi ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen. Vi arbeider aktivt med å utvikle oss videre som en inkluderende arbeidsplass og for å tilrettelegge arbeidsplassen dersom du har behov for det. Har du perioder i livet hvor du ikke har vært i arbeid, utdanning eller opplæring er du også velkommen til å søke hos oss. 

Søknadsprosess 

Vil du søke på stillingen må du søke elektronisk ved å benytte knappen nederst på siden” logg inn og søk stillingen”.  

Innen søknadsfristen må du sammen med søknaden laste opp følgende dokumenter:  

Vi tilbyr 

Stillingen lønnes iht til Hovedtariffavtalene i staten og OsloMets lønnspolitikk i stillingskode 1009 som universitetslektor, ltr. 51-66, dvs. kroner 468 300,- til 604 700,- pr. år. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes. 

Andre opplysninger 

Ønsker du nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte: Studieleder Trine Møgster Jørgensen, mobiltelefon nummer 91758844 

Søknadsfrist: 10. juni                       Ref:       22/02996 

OsloMet er Charter & Code sertifisert av EU-kommisjonen med rettigheter til å bruke logoen HR Excellence in Research (HRS4R) og medlem i nettverket EURAXESS som bidrar til gode arbeidsforhold for mobile forskere. OsloMet har sluttet seg til prinsippene og forpliktet institusjonen til å følge anbefalingene i DORA-erklæringen (sfdora.org) (The San Francisco Declaration on Research Assessment). Besøk OsloMet på LinkedIn