bilde av Arendal tatt fra sjøen

Møt SIFO-forskere på Arendalsuka

Bunad, bærekraft og beredskap: Vi har ingen egne arrangementer i år, men du kan møte forskerne våre på ulike arrangementer likevel.

Tirsdag 16. august

Forsyningssikkerhet

Harald Throne-Holst skal delta på et seminar i regi Norsk TotaltforsvarsForum: Forsyningssikkerhet – mat, medisiner og forsvarsmateriell? (program.arendalsuka.no)

Tirsdag 16. august kl. 10.00-11.30, Arendal Sjømandsforening

Medvirkning i forskning

Samme dag skal Harald Throne-Holst bidra i et seminar arrangert av NORSUS: Nå er det vanlige folks tur – også til å bli hørt om forskning og innovasjon? (program.arendalsuka.no)

Forskningspolitikken er rigget slik at næringsliv og i økende grad offentlig sektor tar en stadig mer aktiv rolle i forskning og innovasjon. Men burde vanlige folk også gjøre det?

Tirsdag 16. august kl. 16.00-17.15, MS Lofoten

Sirkulærøkonomi

Ingun Grimstad Klepp bidrar i seminar i regi Samfunnsbedriftene: Sirkulære skatter: tekstiler inn i en sirkulær strategi (program.arendaluka.no)

Tirsdag 16. august kl. 10.00-10.50 i Kirkekjelleren            

Bærekraftig klesforbruk

Ingun Grimstad Klepp bidrar på seminaret Ultrafast and Global vs Slow and Local: Kampen om klesindustriens fremtid (program.arendalsuka.no), arrangert av NF&TA og Switch.

Tirsdag 16. august, kl. 13.00-17.00, Randi Lauvdal blomster                               

Onsdag 17. august

Hvor bærekraftig er bunaden?

Bunaden står i fare for å havne på lista over miljø-uvennlige plagg. Hvorfor i all verden gjør den det? Ingun Grimstad Klepp bidrar i seminaret Hvor bærekraftig er nå egentlig bunaden? (program.arendalsuka.no)

Onsdag 17. august 14.30-15.30

Status for gjenbruk

Hva skal egentlig til for å heve kvaliteten i bruktmarkedet? Ingun Grimstad Klepp deltar i panelsamtale i regi av finn.no: Status for nordmenns gjenbruk: presentasjon av ny rapport (program.arendalsuka.no)

Onsdag 17. august kl. 15.45-16.30 på Clarion hotell Tyholmen

Kontakt

Laster inn ...
Publisert: 09.08.22 | Kjersti Lassen