!
Ta kontakt!

Det er ikke avklart når kurset settes opp neste gang. Kontakt oss på eik-tkd@oslomet.no dersom du er interessert i dette kurset.

3D-printing

Etterutdanning

Hvordan arbeide med 3D-printing i skolen? Lær hvordan 3D-printing fungerer gjennom å designe din egen modell i 3D og printe ut modellen på en 3D-printer.

 • Hva lærer du?

  3D-printere har de siste årene endret mulighetene man har til å kunne produsere produkter på en rask måte, med få ressurser. 3D-printeren er blitt et produkt tilgjengelig for svært mange. Kurset omhandler designprosess og de nødvendige områdene som skal til for å kunne produsere et 3D-printet produkt. Deltakerne vil få en innføring i bruk av aktuell programvare for utforming av produkter, samt mulighet til å produsere små eksempler.

  Etterutdanningskurs resulterer i kursbevis som bekrefter faglig fordypning.

 • Målgruppe

  Kurset er egnet for lærere i grunn- og videregående skole samt andre interesserte.

 • Kostnader

  Kursavgift: Ta kontakt med EIK

 • Søknad og opptak

  Påmeldingen er bindende. Eventuell avmelding må skje skriftlig senest 3 uker før kursstart. Ved senere avmelding refunderes ikke kursavgiften.

  Kurset settes i gang under forutsetning av tilstrekkelig antall påmeldte deltakere. Deltakerne vil motta informasjon per e-post 3 uker før kursstart om kurset skal settes i gang eller ikke.

Faglig leder

Laster inn ...

Har du noen spørsmål?

Kontaktskjema