!
Ta kontakt!

Det er ikke avklart når kurset settes opp neste gang. Kontakt oss på eik-tkd@oslomet.no dersom du er interessert i dette kurset.

Full kontroll på sløyden!

Etterutdanning

Denne etterutdanningen gir deg som lærer innsikt i materiallære, bruken av håndverktøy og sammenføyningsteknikker.

 • Opptakskrav og søknadsfrist

  Påmeldingen er bindende. Eventuell avmelding må skje skriftlig senest tre uker før kursstart. Ved senere avmelding refunderes ikke kursavgiften.

  Kurset settes i gang under forutsetning av tilstrekkelig antall påmeldte deltakere. Deltakerne vil motta informasjon per e-post tre uker før kursstart om kurset skal settes i gang eller ikke.

 • Målgruppe

  Denne etterutdanningen er egnet for lærere som ønsker kunnskap om og erfaring med håndtering av verktøy, teknikker og materialer i treverkstedet.

 • Hva lærer du?

  Få inspirasjon til arbeid med tre på sløyden! På studiet vil vi gjennomgå ulike trematerialers egenskaper, utprøving av verktøy, sammenføyningsteknikker og overflatebehandling.

  Du vil få erfaring med håndtering av verktøy, teknikker og materialer gjennom utprøving av funksjoner og trevirke. Hovedfokuset er å gi deg inspirasjon til oppgaver, utforsking av materialer og teknikker.

 • Undervisning

  Utdanningen går over to dager og er en oppfølger av dagskurset Full kontroll på sløyden! Du vil her få mer tid til utprøvinger og eget praktisk arbeid. 

  Etterutdanningen resulterer i et kursbevis som bekrefter faglig fordypning.

 • Kostnader

  Studieavgift: Ta kontakt.

Faglig leder

Laster inn ...

Har du noen spørsmål?

Kontaktskjema