!
Ta kontakt!

Det er ikke avklart når kurset settes opp neste gang. Kontakt oss på eik-tkd@oslomet.no dersom du er interessert i dette kurset.

Grafikk med fotopolymer dyptrykk

Etterutdanning

Denne etterutdanningen gir deg som lærer en innføring i fotopolymer dyptrykk – en helse- og miljøvennlig dyptrykksteknikk.

 • Opptakskrav og søknadsfrist

  Påmeldingen er bindende. Eventuell avmelding må skje skriftlig senest 3 uker før kursstart. Ved senere avmelding refunderes ikke kursavgiften.

  Kurset settes i gang under forutsetning av tilstrekkelig antall påmeldte deltakere. Deltakerne vil motta informasjon per e-post 3 uker før kursstart om kurset skal settes i gang eller ikke.

 • Målgruppe

  Etterutdanningen passer for lærere som ønsker å jobbe med en dyptrykksteknikk der man også kan bruke foto/digitale uttrykk.

  I tillegg er teknikken helse- og miljøvennlig, noe som er aktuelt for mange skoler.

  Både opplæring i ungdomsskolen og videregående vil passe.

 • Hva lærer du?

  Du vil få en grundig innføring i fotopolymer dyptrykk slik at det skal være mulig å sette i gang med teknikken på egenhånd etter endt etterutdanning. Fotopolymer dyptrykk er en helse- og miljøvennlig dyptrykksteknikk.

  Du får jobbe med motiver både digitalt (Photoshop), og med direkte tegning (flytende tusj).

  I tillegg bruker vi AKUA trykksverte som er en vannbasert dyptrykkssverte. Du kan jobbe både med en- og flerfargetrykk i løpet av kurset.

  Etterutdanningen resulterer i et kursbevis som bekrefter faglig fordypning.

 • Kostnader

  Studieavgift: Ta kontakt.

Faglig leder

Laster inn ...

Har du noen spørsmål?

Kontaktskjema