!
Ta kontakt!

Det er ikke avklart når kurset settes opp neste gang. Kontakt oss på eik-tkd@oslomet.no dersom du er interessert i dette kurset.

Kunst og visuelle virkemidler

Etterutdanning

Denne etterutdanningen gir deg en innføring i læreplanen i kunst og visuelle virkemidler i utdanningsprogrammet for kunst, design og arkitektur på videregående skole.

 • Opptakskrav og søknadsfrist

  Påmeldingen er bindende. Eventuell avmelding må skje skriftlig senest tre uker før kursstart. Ved senere avmelding refunderes ikke kursavgiften.

  Kurset settes i gang under forutsetning av tilstrekkelig antall påmeldte deltakere. Deltakerne vil motta informasjon per e-post tre uker før kursstart om kurset skal settes i gang eller ikke.

 • Hva lærer du?

  Denne etterutdanningen omfatter arbeid med ulike fagområder knyttet til kompetansemålene i læreplanen i kunst og visuelle virkemidler.

  Temaet for kurset er visuelle virkemidler i analoge og digitale skapende arbeidsmåter. Du vil bli introdusert til metoder for å legge til rette for kreativitet og idéutvikling samt en praktisk tilnærming til læring av fagbegrep.

  Etterutdanningen inneholder i tillegg en presentasjon av et utvalg læringsressurser som fanger opp kompetansemålene i læreplanen.

  En etterutdanning resulterer i kursbevis som bekrefter faglig fordypning.

 • Målgruppe

  Målgruppen for utdanningen er hovedsakelig lærere i videregående skole som jobber innenfor  utdanningsprogrammet for kunst, design og arkitektur.

  Etterutdanningen er også relevant for lærere i grunnskolen og andre som ønsker en innføring i kreativitet og skapende prosesser.

 • Kostnader

  Studieavgift: Ta kontakt.

Faglig leder

Laster inn ...

Har du noen spørsmål?

Kontaktskjema