Studiestart høsten 2020

Glade studenter på rekke som hilser på hverandre. Foto: Benjamin A. Ward

Vi gleder oss til å ta imot alle de nye studentene til høsten. OsloMet satser på en blanding av fysisk og digital undervisning for høsten 2020, og planlegger for at førsteårsstudenter på bachelor og master skal prioriteres for undervisning på campus de første ukene.

Første studiedag

11. august er første dagen for de fleste som skal begynne til høsten, enten det er digitalt eller fysisk oppmøte. Dette får du mer informasjon om senere.

Fadderordningen og velkomstseremoni

Vi har over 800 faddere som venter på å ta imot våre nye studenter. De planlegger aktiviteter både digitalt og fysisk. De får også opplæring i hvordan de skal ta hensyn til smittevern i faddergruppene.

Sammen med faddergruppen din blir du invitert til å se velkomstseremonien på dagtid og velkomstkonsert med No 4 på kveldstid. Alt blir gjort via streaming.

Mer nyttig informasjon om høstens studiestart:

Ting du kan gjøre allerede nå

Livet som student ved OsloMet

Flere hundre studenter sitter på en gressplen med armene til værs.
Dette er OsloMet

Læringsrike praksisperioder i arbeidslivet – og en sosial studietid. Ved OsloMet får du kunnskap og erfaringer for livet!

Jente som sitter på biblioteket og leser.
Topp ti på campus

Vurderer du å sette OsloMet på førsteplass på din søknadsliste? Da lurer du kanskje på hvordan området rundt universitetet er! Josefine har studert på OsloMet i snart 1 år, og viser dere sine ti favoritter på campus Pilestredet.

Smilende kvinnelig student
Mye å finne på og mange nye venner

Nye studenter kan glede seg til å møte masse nye mennesker, få nye kontakter og venner for livet, mener Mari Hellvik.