Bachelor ved OsloMet - bli noe som betyr noe!

Hva er viktig for deg?

Er det viktig for deg å få en trygg jobb, eller ønsker du frihet og en utdanning som kanskje kan ta deg ut i verden? 

Velg mellom en rekke bachelorutdanninger som sikrer deg jobb – og bidrar til å løse samfunnets utfordringer.

Har du ikke bestemt deg?

Er du en av dem som ikke vet hva du skal bli? Som lurer på hva du egentlig er flink til? Å velge utdanning er et stort valg, men husk at du ikke trenger å være født til et yrke. Først studerer du jo, og så blir du god. Det som er viktig, er at du tar valget selv.

Godt arbeidsmarked for OsloMet-studenter

De aller fleste av våre studenter går raskt ut relevant i jobb etter fullført utdanning. To tredjedeler av studentene med relevant jobb fikk jobbtilbud allerede før studiene var fullført.

Fast jobb
80 %

av studentene våre har fast jobb etter studiene

Relevant
92 %

av disse har en jobb som er relevant for utdanningen de har tatt.

Slik søker du studieplass ved OsloMet

Samordna opptak (samordnaopptak.no) er søknadsportalen til høyere utdanning i Norge. Her finner du informasjon om hvordan din poengsum regnes ut og hvilke opptakskrav som gjelder på hvert enkelt studium.

Dette er de viktige datoene:

Du kan bare søke elektronisk.

Opptak til bachelorstudier og årsstudier

Usikker på om du er kvalifisert?

Les opptakskrav beskrevet under hvert enkelt studietilbud først. Lurer du allikevel på noe? Kontaktinfo og informasjon om opptaksveiledning (student.oslomet.no)

Behov for tilrettelegging?

Tilretteleggingstjenesten svarer på spørsmål om hvordan OsloMet kan tilrettelegge i forbindelse med funksjonsnedsettelse, dysleksi, psykososiale vansker og andre plager som gjør studiesituasjonen utfordrende. Les mer om tilrettelegging på studentsidene (student.oslomet.no)

Studenthistorier

Tre studenter går sammen og ler og smiler ute i en park. Bakken er dekket av gule og oransje blader.
Det beste med studentlivet er mye frihet

Magnus gir studentlivet en sekser på terningen, mens Simay og Ploy begge triller en sterk femmer. Møt tre som tryna litt i begynnelsen, men som fikk fin kontroll på studiehverdagen.

Jente ligger i en hengekøye i skogen og leser. Det ligger brune blader på bakken, er lite blader på trærne og hun har sol i ansiktet.
Bli kjent med studentbyen Oslo

I studentbyen Oslo kan du gå på kafé før frokost, sitte på lesesalen om dagen og dingle i en hengekøye i marka om natta. Det er kort vei fra liv og røre i sentrum til stillheten i skogen.

Flere hundre studenter sitter på en gressplen med armene til værs.
Dette er OsloMet

Læringsrike praksisperioder i arbeidslivet – og en sosial studietid. Ved OsloMet får du kunnskap og erfaringer for livet!