Etter- og videreutdanninger

For å kunne stå best mulig rustet til å takle endringer i det moderne arbeidslivet er livslang læring helt nødvendig. De fleste av våre etter- og videreutdanninger lar seg kombinere med jobb. Du kan studere på deltid, enten via nett eller samlingsbasert.

Fagområder

Etter- og videreutdanning er viktigere enn noen gang. For å gjøre det enklere for deg å finne frem har vi lagt alle studier under de respektive fagområdene. 

Mikroemner

Nå tilbyr vi mikroemner! Mikroemner er korte, nettbaserte emner for deg som vil øke din kompetanse innen bestemte temaer uten å binde deg til et helt semester.

Les mer

Kompetanseheving for bedrifter og organisasjoner

Har din virksomhet et udekket kompetansebehov? OsloMet utvikler løsninger som er skreddersydd deres behov.

Les mer om oppdragstilbudet vårt

Nyhetsbrev for etter- og videreutdanning

Nyhetsbrev for etter- og videreutdanning

Meld deg på vårt nyhetsbrev for etter- og videreutdanning. Du vil få jevnlige oppdateringer om vårt tilbud i tillegg til gode studenthistorier fra folk som allerede har gjennomført etter- og videreutdanning hos oss.

Du kan når som helst avregistrere deg via lenken i nyhetsbrevet. Navn og e-postadresse vil bli slettet fra våre lister når du avregistrerer deg. Du kan også være trygg på at OsloMet ikke videredistribuerer verken e-postadresser eller annen personlig informasjon. Informasjonen du gir oss vil kun bli brukt til å sende deg informasjon via nyhetsbrev. OsloMet benytter mailchimp.com for å håndtere epostlister og i e-postkommunikasjon. Det er inngått en databehandleravtale mellom Mailchimp og OsloMet. Eventuelle spørsmål om nyhetsbrev kan rettes til: post@nyhetsbrev.oslomet.no

Ønsker du ikke lenger å motta nyhetsbrev kan du melde deg av her eller via lenken i nyhetsbrevet.