Aktivitetskalkulatoren for ergoterapeuter

Vi inviterer ergoterapeuter fra hele landet til et todagers digitalt kurs i bruk av aktivitetskalkulatoren.

Aktivitetskalkulatoren er en metode som gjør det mulig for pasienter med fatigue og/eller smerter å planlegge sin hverdag ut fra energinivå.

Målgruppen for dette kurset er ergoterapeuter som møter pasienter med nedsatt og/eller varierende energinivå.

Kurset er godkjent av Norsk Ergoterapeutforbundet som ergoterapifaglig kurs meritterende med 14 timer til ergoterapispesialist innen alle spesialistområdene.

Praktisk informasjon

Kurset koster 2900 kroner. Påmeldingsfristen er 17. april.

Sjekk kvitteringen som er generert fra nettbutikken om betalingen din har gått igjennom. Bekreftelser fra Vipps eller banken godtas ikke som bekreftelse på betaling. Vi sender ikke ut faktura.

Det er plass til 23 deltakere, og førstemann til mølla gjelder.

Kurset holdes på Zoom. Du må ha grunnleggende ferdigheter i bruk av Zoom og må bruke egen PC, kamera og headset. Kursopplegget er ikke beregnet på at flere sitter sammen og deler utstyr.

Foredragsholdere er Kirsti Nordstokkå og Irma Pinxsterhuis.

Bakgrunn for metoden

Aktivitetskalkulatoren er en metode som har blitt utviklet for ergoterapeuter av Greke Hulstein-van Gennep og Karin ten Hove-Moerdijk. De er erfarne ergoterapeuter ved Meander Medisch Centrum i Nederland og har lang erfaring i å avholde kurs.

I dag har mer enn 25 prosent av ergoterapeutene i Nederland fullført kurset.

Brukere av aktivitetskalkulatoren har blant annet sagt:

«Er du strukturert fra før, hjelper det å starte registrering av dine aktiviteter. Jeg ser på listen min i løpet av dagen; hva har jeg igjen og hva kan jeg fortsatt gjøre? Sykdommen (MS) blir ikke mindre, men jeg takler utfordringene bedre. Fordi jeg har det bedre med meg selv, er jeg lettere å leve sammen med. Etter å ha bruk Aktivitetskalkulatoren i 4 måneder, føler jeg at det begynner å bygge seg opp et lite energilager»

«Jeg kan vise arbeidsgiver min ukeoversikt og hva arbeidsoppgavene koster meg».

Mer om metoden på bloggen vår (uni.oslomet.no).

Kontakt

Laster inn ...