!
Arrangementet har utgått!

Dette arrangementet har utgått og vil bli fjernet fra våre nettsider 30 dager etter arrangementsdato.

Bilde fra prøvene til forestillingen Omsorg.

Stingenes Stillstand

En performativ hendelse som avrunder et flerårig forskningssamarbeid mellom Anne Bryhn, Mimesis Heidi Dahlsveen og Randi Veiteberg Kvellestad. I Stingenes Stillstand skapes et møte mellom ord, materialitet, bevegelse og deltakere (publikum og utøvere).

Mellom 2021 og 2023 har trioen skapt tre ulike verk, samt reflektert og formidlet samarbeidet gjennom konferanser og en vitenskapelig artikkel.

I Stingenes Stillstand avrunder utøverne hvert at de tre tidligere verkene: Fortelling og broderi (basert på den greske myten om Minotauros omgitt av røde broderte paneler), Omsorg (basert på norrøn mytologi uttrykket gjennom oppløselig stoff) og Stitches (basert på de røde skoene av HC Andersen i dialog med broderi på hvite paneler). 

De fortsetter med det dialogiske montasjeprinsippet som i utgangspunktet framstår fragmentarisk, men som likevel oppleves som en dramaturgisk helhet i det siste stinget, amen, åndedraget.

Det narrative materialet består av korte poetiske prosatekster som drøfter døden, det som (ikke) finnes og stingets manglende vokale stemme. Det skal skapes et mulighetsrom som vitner om deltakernes og publikums endring og mulighet for endring.

På grunn av rommet og uttrykket er det kun plass til et begrenset antall publikummer per forestilling, derfor må de som er interessert melde seg på her:

NB: Publikum må regne med å stå og gå under arrangementet. Forestillingen varer i 30 minutter.