Nyhetsbrev for OsloMets alumninettverk

Alumni – et nettverk for tidligere studenter 

Vi ønsker å holde kontakten med deg, og gi deg muligheten til å være oppdatert på spennende arrangementer og nyheter.

Vårt nyhetsbrev gir deg en eksklusiv innsikt i arrangementer som foredrag, workshops, og andre spennende aktiviteter. Du vil også være blant de første som får informasjon om nye kurs og videreutdanninger innenfor dine interesseområder.

Ved å melde deg på nyhetsbrevet vårt, blir du en del av et fellesskap av engasjerte tidligere studenter. Vi verdsetter din tilknytning til OsloMet og ser frem til å fortsette å dele kunnskap, erfaringer og minner med deg.

Meld deg på nyhetsbrevet i dag.  

Vi ønsker deg velkommen tilbake til universitetets fellesskap. 

Etter- og videreutdanning

Dette nyhetsbrevet presenterer utdanninger hos oss som er spesielt tilrettelagt for deg som er i fulltidsarbeid. Utdanningene varierer i omfang og kan alltid kombineres med din nåværende jobbsituasjon. Her gir vi deg en oversikt over både heldigitale og samlingsbaserte utdanninger, tilgjengelige både på campus i Oslo og på Kjeller.

Registrer deg for dette nyhetsbrevet og motta oppdatert informasjon om relevante utdanninger som kan passe dine behov.
 

Nyhetsbrev

Velg ønsket nyhetsbrev

Abonnér på nyhetsbrev fra OsloMet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev. Du vil få oppdateringer fra universitetet om relevante arrangementer, etter- og videreutdanningstilbud og andre muligheter for faglig påfyll.

Du kan når som helst avregistrere deg via lenken i nyhetsbrevet. Navn og e-postadresse vil bli slettet fra våre lister når du avregistrerer deg. Du kan også være trygg på at OsloMet ikke videredistribuerer verken e-postadresser eller annen personlig informasjon. Informasjonen du gir oss vil kun bli brukt til å sende deg informasjon via nyhetsbrev. OsloMet benytter mailchimp.com for å håndtere epostlister og i e-postkommunikasjon. Det er inngått en databehandleravtale mellom Mailchimp og OsloMet. Eventuelle spørsmål om nyhetsbrev kan rettes til: post@nyhetsbrev.oslomet.no

Ønsker du ikke lenger å motta nyhetsbrev kan du melde deg av her eller via lenken i nyhetsbrevet.