Topp ti på campus

God fremkommelighet

1 Rask adkomst

Trikk: For mange er det er viktig at gåavstanden er minimal. Derfor er vi glade for å ha to trikkestopp på campus, så det er enkelt å komme seg rundt. 11, 17 og 18-trikken går herifra.

2 Miljøvennlig adkomst 

Bysykkel: Du kan også sykle til campus, fordi vi har flere bysykkelstativer her! Det er miljøvennlig og går fort. Det er perfekt nå som det begynner å bli sommer, og det er varmt og ubehagelig på trikken.

3 Morsom adkomst

Sparkesykkel: Du kan også leie en sparkesykkel. 

Gode lesemuligheter

4 Stille lesesal

Min favorittlesesal ligger i andre etasje i Pilestredet 48. Den er perfekt når man trenger å ha det stille mens man leser. 

5 Sosial lesesal

Hvis du heller liker å lese sammen med venner, finnes det flere sosiale soner på biblioteket der det er mulig å gjøre det.

Godt utvalg av mat og drikke

6 Matbutikker

Det er flere matbutikker på campus. Oppe bak Pilestredet 52 ligger det en Coop-butikk, mens nede ved Pilestredet 35 ligger det en Joker. 

7 Kantiner

Kantinene på OsloMet har godt utvalg og studentpriser. I Pilestredet 52 og Pilestredet 35 finner du også salatbar og varmmat!

Bra studentområde

8 Studentrabatter

Bislett har blitt et studentområde, og derfor har de fleste restauranter og caféer i nærheten studentrabatter.

9 Shoppingmuligheter

Har du noen fritimer mellom forelesningene dine, så kan du gå i to minutter også er du i Bogstadveien. Der er det mange gode shoppingmuligheter.

10 Treningssenter

SiO har et treningssenter (sio.no) som ligger rett ved OsloMet. Det heter Athletica og ligger rett ved Pilestredet 35. Der kan du trene for en billig penge.

Studentliv

Jente ligger i en hengekøye i skogen og leser. Det ligger brune blader på bakken, er lite blader på trærne og hun har sol i ansiktet.
Bli kjent med studentbyen Oslo

I studentbyen Oslo kan du gå på kafé før frokost, sitte på lesesalen om dagen og dingle i en hengekøye i marka om natta. Det er kort vei fra liv og røre i sentrum til stillheten i skogen.

Tre studenter går sammen og ler og smiler ute i en park. Bakken er dekket av gule og oransje blader.
Det beste med studentlivet er mye frihet

Magnus gir studentlivet en sekser på terningen, mens Simay og Ploy begge triller en sterk femmer. Møt tre som tryna litt i begynnelsen, men som fikk fin kontroll på studiehverdagen.

Jente som sitter på biblioteket og leser.
Topp ti på campus

Du lurer du kanskje på hvordan området rundt universitetet er? Josefine viser deg sine favoritter på campus Pilestredet.

Studenter som jobber på iPad
Slik lykkes du som student

Her er OsloMet-forelesernes beste råd for å lykkes med studiene.

Flere hundre studenter sitter på en gressplen med armene til værs.
Dette er OsloMet

Læringsrike praksisperioder i arbeidslivet – og en sosial studietid. Ved OsloMet får du kunnskap og erfaringer for livet!