English version
Ane Meisland

Ane Meisland

Forskningsprosjekter

Aktive forskningsprosjekter

Vitenskapelige publikasjoner

Astráin-Redín, Leire; Raso, J.; Álvarez, Ignacio; Kirkhus, Bente; Meisland, Ane ; Borge, Grethe Iren Andersen; Cebrián, Guillermo (2023). New pulsed electric fields approach to improve the blanching of carrots. Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie. Vol. 189.
https://doi.org/10.1016/j.lwt.2023.115468

Hollands, Wendy J.; Voorspoels, Stefan; Jacobs, Griet; Aaby, Kjersti; Meisland, Ane ; Garcia-Villalba, Rocio; Tomas-Barberan, Francisco; Piskula, Mariusz K.; Mawson, Deborah; Vovk, Irena; Needs, Paul W.; Kroon, Paul A. (2017). Development, validation and evaluation of an analytical method for the determination of monomeric and oligomeric procyanidins in apple extracts. Journal of Chromatography A. Vol. 1495.
https://doi.org/10.1016/j.chroma.2017.03.030



Publikasjonslisten er hentet ut av Nasjonalt vitenarkiv (NVA). Listen kan være ufullstendig.

Forskningsrapporter

Haugen, John-Erik; Thoresen, Lars; Meisland, Ane ; Oterhals, Åge (2019). Bleking og vinterisering av råolje fra makrell restråstoff. ISBN: 9788282966429. 37 s. Nofima.
https://hdl.handle.net/11250/2655541



Publikasjonslisten er hentet ut av Nasjonalt vitenarkiv (NVA). Listen kan være ufullstendig.

Formidling

Haugen, John-Erik; Meisland, Ane ; Wetterhus, Elin Merete; Svensen, Harald (2023). Analysis of VLC-PUFA: a method comparison study. European Federation of Lipid Congress. European Federation of Lipid, Deutsche Gesellschaft für Fett.

Haugen, John-Erik; Meisland, Ane ; Wetterhus, Elin Merete; Svendsen, Harald (2022). Analysis of VLC_PUFA: a method comparison study. The 31st Nordic Lipidforum Symposium. Nordic Lipidforum.

Haugen, John-Erik; Meisland, Ane ; Oterhals, Åge (2019). Bleaching of crude oil from mackerel byproducts - effect on removal of volatile secondary lipid oxidation products. 17th Euro Fed Lipid Congress.

Bergum, Silje; Meisland, Ane ; Guldbrandsen, Oddrun Anita; Drotningsvik, Aslaug; Vogt, Kjell Gjermund; Østbye, Tone-Kari K; Nilsson, Astrid (2018). Dietary Norwegian camelina oil high in ALA increases the level of EPA and DHA in rats​. Euro Fed Lipid Congress and Expo.

Puvanendran, Velmurugu; Rud, Ida; Breiland, Mette Serine Wesmajervi; Arnesen, Jan-Arne; Jensen, Merete Rusås; Meisland, Ane ; Axelsson, Lars (2017). Probiotic carnobacteria increase growth parameters and disease resistance in farmed cod (Gadus morhua) larvae. 12th Symposium on Lactic Acid Bacteria.

Grimsby, Sveinung; Meisland, Ane (2014). Hils på de skjulte hjelperne på kjøkkenet.

Grimsby, Sveinung; Meisland, Ane (2014). Er tørt like sunt som ferskt?.

Grimsby, Sveinung; Meisland, Ane (2014). Overrasket over hvilken tomatsuppe som vant.

Meisland, Ane ; Vogt, Kjell Gjermund; Lundby, Frank; Krona, Annika; Langton, Maud; Aaby, Kjersti; Borge, Grethe Iren Andersen; Grimmer, Stine; Kirkhus, Bente (2014). The importance of correct extraction technique for proper measurement of lycopene in different food matrices. Kromatografisymposiet 2014. Norsk Kjemisk Selskap.

Kirkhus, Bente; Afseth, Nils Kristian; Krona, Annika; Borge, Grethe Iren Andersen; Johansen, Silje; Steppeler, Christina; Meisland, Ane ; Vogt, Kjell Gjermund; Langton, Maud (2013). Effect of high-pressure homogenization (HPH) on release of carotenoids and fatty acids during in vitro digestion of tomato-based emulsions. EU Cost action INFOGEST meeting. EU.





Publikasjonslisten er hentet ut av Nasjonalt vitenarkiv (NVA). Listen kan være ufullstendig.