Tema for årets fagdag er yrkesfaglig fordypning (YFF) og integrering av utdanningsprogrammene restaurant- og matfag og salg, service og reiseliv.
Konferansier for dagen: Kaia Mobråten, førsteamanuensis ved OsloMet
Program
09.00: Kaffe/te og frukt
09.30: Velkommen og informasjon om sammenslåing av restaurant- og matfag og salg, service og reiseliv i yrkesfaglærerutdanningen ved Institutt for yrkesfaglærerutdanning, Hege Anita Danielsen, studieleder ved Institutt for yrkesfaglærerutdanning
09.45: «Hva kjennetegner gjennomføring av YFF i SSR?», Kyrre Romuld – spesialkonsulent, Oslo kommune, Utdanningsetaten
10.15: Dilemma i undervegsvurderinga i YFF i lys av formålet med faget, Ann Karin Sandal, førsteamanuensis ved Høgskulen på Vestlandet
10.45: Pause
11.00: Hvordan organiseres YFF i restaurant- og matfag? Resultater fra en undersøkelse om yrkesfaglig fordypning, Halvor Spetalen, dosent ved OsloMet
11.30: Bedriftenes perspektiver og behov når elevene er i yrkesfaglig praksis, Anne Breen, universitetslektor ved OsloMet
12.00: Lunsj med rundstykker og kaffe/te
13.00: Yrkesfaglærerens perspektiv på YFF i bedrift -Fra håndvask til læreplass, Nils Petter Hennum, lektor og Andreas G. Lynum, adjunkt. Begge ved Rosenvilde videregående skole
13.30: Informasjon om Senter for kunnskap om yrkesfag (SKY) ved Institutt for yrkesfaglærerutdanning, Halvor Spetalen, dosent ved OsloMet
13.40: Avslutning
Presentasjonene vil bli strømmet og tatt opp. Etter fagdagen vil presentasjonene sendes til alle påmeldte deltakere.