Informasjon for sensorer - Fakultet for lærerutdanning og internasjonale studier (LUI)

Takk for at du stiller som ekstern sensor. Under følger praktisk informasjon for deg som har utgifter til reise og opphold i forbindelse med oppdraget.

Reise

Som ekstern sensor må du selv bestille og legge ut for reisen. OsloMet følger statens reiseregulativ og dekker kun billigste reisemåte. Reiseregning må fylles ut og leveres på papir. Det er lettest å fylle ut digitalt, for da vil noe av utfyllingen skje automatisk.

Skjema for reiseregning finner du på nettsidene til Direktoratet for økonomistyring (dfo.no). Se under "Reiser".

Verdt å merke seg:

Følgende må være avtalt med eksamensansvarlig lærer for at det skal dekkes av OsloMet (oppgi i merknadsfelt på reiseregningen): 

Krav til dokumentasjon:

Mer om statens satser for reiser innenlands finner du på regjeringens nettsider (regjeringen.no)

Hotell

Hvis du har behov for å overnatte på hotell, kan du legge ut for dette på egenhånd og deretter søke om refusjon (eventuelt legge det inn i reiseregning) i etterkant.
 
Vi gjør oppmerksom på at det til tider kan være vanskelig å få hotellrom i Oslo, og anbefaler derfor å være tidlig ute med bestillingen. Følgende hotell ligger i nærheten av universitetet:

Hvis du ikke ønsker å legge ut for hotellet selv, kan saksbehandler bestille hotellopphold for deg gjennom vårt reisebyrå. Send da e-post til saksbehandler (eventuelt til infosenter-lui@oslomet.no) med nødvendig informasjon (navn, dato for opphold og ønsket hotell). 

Hvis du har behov for å overnatte på hotell, kan du legge ut for dette på egenhånd og deretter søke om refusjon (ansatt.oslomet.no). Alternativt kan du legge det inn i reiseregningsskjemaet (dfo.no) i etterkant.

Kontrakt og lønn

Kontrakt for sensoroppdrag skal benyttes, og oppdraget skal utbetales som lønn. Det er dessverre ikke mulig å fakturere OsloMet som enkeltmannsforetak i forbindelse med sensoroppdrag.

Har du spørsmål?

Dersom du har spørsmål og mangler kontaktinformasjon til din studieadministrative kontakt, ta kontakt med oss på infosenter-lui@oslomet.no.