Bilde av G. Anthony Giannoumis

Å virkeliggjøre universell design

Universitetslektor G. Anthony Giannoumis tar for seg hvordan vi kan oppnå universell utforming av IKT i praksis i doktorgradsprosjektet sitt.

Data fra hundrevis av policy-dokumenter og intervjuer med 87 eksperter på universell design har avslørt at over tid har relasjoner mellom myndigheter, virksomheter og folk hjulpet til med å gjøre nettet mer tilgjengelig for folk med funksjonshemninger enn noen gang før.

Les mer om Giannoumis' doktorgradsprosjekt: “Implementing Web Accessibility Policy. Case Studies of the United Kingdom, Norway and the United States”, som han forsvarte på Universitetet i Bergen, Ulrikke Pihls hus, Professor Keysers gate 1, 25. juni 2019, kl. 1015.

Se også informasjon på Universitetet i Bergens nettside: Hva skal til for å gjøre internett universelt utformet?