Portrett av Christen Krogh

Christen Krogh blir ny OsloMet-rektor

Universitetsstyret ansatte 8. desember Christen Krogh som rektor ved OsloMet fra 15. februar 2022. Krogh kommer fra stillingen som prorektor ved Høyskolen Kristiania.

– Styret har i dag ansatt en godt kvalifisert rektor for OsloMet – storbyuniversitetet. Christen Krogh har bred erfaring fra akademia og næringsliv, og vil kunne styrke universitetets posisjon nasjonalt og internasjonalt, sier styreleder Trine Syvertsen.

Styrelederen understreker at det har vært et grundig rekrutteringsarbeid og mange gode søkere til stillingen.  – Det er en omfattende prosess å ansette en rektor, og mange har lagt ned mye arbeid med intervjuer og vurdering av gode kandidater, sier hun.

Les hele saken om ansettelsen og kommentarene til nyansatt OsloMet-rektor, Christen Krogh (ansatt.oslomet.no)

Fotograf: Johnny Vaet Nordskog/Newslab

Publisert: 08.12.21 | OsloMet