Oversiktsbilete frå Arendalsuka 2023

LUI på Arendalsuka

Fakultet for lærarutdannning og internasjonale studium (LUI) deltek med to arrangement under Arendalsuka 2024.

Du finn oss på Arendal bibliotek torsdag 15. august med desse arrangementa:

Skal lærerne opptre som politi på skolen?

Arrangørar: Fakultet for lærarutdanning og internasjonale studium, OsloMet og Plattform – norsk institutt for forebygging av radikalisering og voldelig ekstremisme.

Tid og stad: Torsdag 15. august klokka 14.30-15.30.

Dette panelet vil rette et kritisk blikk på hva skolens rolle kan og bør være i forbindelse med forebygging av radikalisering og voldelig ekstremisme.

Medverkande:

Les meir på nettsidane til Arendalsuka: Skal lærerne opptre som politi på skolen? (arendalsuka.no)

Hvem er lærere i 2044?

Arrangørar: Fakultet for lærarutdanning og internasjonale studium, OsloMet og Kunnskapssenter for utdanning, Universitetet i Stavanger.

Tid og stad: Torsdag 15. august klokka 16.30-17.15.

Hva slags kunnskap og ferdigheter trenger de som skal være lærere i barnehage og skole de neste 20 årene? Klarer lærerutdanningene å gi dem dette? Og hvordan får vi «de rette» søkerne?

Medverkande:

Les meir på nettsidane til Arendalsuka: Hvem er lærere i 2044 (arendalsuka.no)

Bidrag på andre arrangement

Ansatte ved fakultetet bidrar også på andre sine arrangement:

Foto: Mona Hauglid, Arendalsuka

Laster inn ...