Bilde av EST-ringen i de tre fargene, oransje, lilla, grønn-turkis

EST-ringen HHH

Avgangsstudenter ved Institutt for estetiske fag kan kjøpe EST-ringen HHH etter endt utdanning.

Ved Statens lærerhøgskole i forming, nå Institutt for estetiske fag ved OsloMet - storbyuniversitetet, var det tidligere mulig for avgangsstudenter å kjøpe en ring ved fullført utdanning.

Ringen var i gull med blå, transparent emalje. Ornamentikken på ringen var tre H’er. Dette står for hode, hjerte og hender , som var skolens «motto». Studentene fikk gravert inn sine initialer og årstallet de tok eksamen.

Ringen er designet av Grete Prytz Kittelsen og ble produsert hos J. Tostrup.

Enhet for innovasjon og kompetanseutvikling (EIK) ved Institutt for estetiske fag har inngått et samarbeid med Sameiet Grete Prytz Kittelsen og David Andersen om å ta opp produksjonen av EST-ringen.  

Målgruppen for ringen er avgangsstudenter ved Institutt for estetiske fag med bachelor- eller mastergrad eller tilsvarende fullført utdanning ved Statens lærerhøgskole i forming.

Den nye EST-ringen HHH

Ornamentikken er identisk med opprinnelig versjon, med tre H’er som symboliserer hode, hjerte og hender. Ringen produseres i gull- og sølvversjon, med tre mulige fargekombinasjoner.

Valgmuligheter:

Priser:

Pris på ringen følger prisutvikling i forhold til produksjonskostnader. Følgende priser gjelder for bestillinger f.o.m. juni 2021:

Bestill EST-ringen (bokmål, nettskjema.no)
Bestill EST-ringen (nynorsk, nettskjema.no)

Gravering inngår ikke i prisen. Dette må gjøres av kjøper hos gullsmed i etterkant, dersom det er ønskelig.