English version

Til bedømmelseskomiteen - praktisk informasjon om reise og opphold

Praktisk informasjon til deg som er medlem av en bedømmelseskomite ved Fakultet for helsevitenskap og skal reise til Oslo i forbindelse med disputas.

Honorarer, reise og refusjon av utlegg

Som medlem av en bedømmelseskomite gjøres du oppmerksom på at: 

Som komitémedlem bestiller du selv reise og overnatting, og får dine utgifter refundert. 

Normalt vil komiteleder invitere til middag kvelden før disputas, og kandidat vil invitere til middag samme dag som disputas. Vi anbefaler komiteen å ta hensyn til dette når man bestiller reise og opphold. 

Flyreise

Flyreiser på 1st class/business class dekkes ikke når andre billetter er tilgjengelige.  

Overnatting

Vi anbefaler at du bor på hotell i Oslo sentrum. Disputaser holdes som regel til i Pilestredet 32 eller 46, Scandic Holberg ligger sentralt til. Instituttet dekker kun enkeltrom i to netter på overnevnte og undernevnte hotell, hvis du ønsker noe annet ta kontakt med administrasjonen. Eventuelle utgifter for ledsager dekkes ikke. 

Andre nærliggende hotell: Thon Hotel Slottsparken, Thon Hotel Europa, Thon Hotel Rosenkrantz.

Transport 

Så langt det er mulig ber vi tilreisende opponenter om å benytte offentlig transport. Taxi bør kun benyttes når offentlig transportmiddel vanskeliggjør reisen. Mellom Oslo Lufthavn og Oslo sentrum er flytoget raskeste og rimeligste fremkomstmiddel og bruker ca. 25 minutter til Oslo. Flytoget går hvert 10. minutt fra Oslo Lufthavn og Oslo Sentralstasjon/Nationaltheatret. Nationaltheatret stasjon ligger sentralt med kort avstand til vårt anbefalte hotell og OsloMet. 

Honorar for bedømmelse 

Selve bedømmelsen honoreres etter faste satser på lønnstrinn 75 og på følgende måte: 

Kontaktinfo

Har du ytterligere spørsmål? Ta kontakt med ph.d.-administrasjonen