Erfaringer fra tidligere studenter ved Digital transformasjon og ledelse

– Jeg trodde jeg hadde en rimelig god forståelse av hva digitalisering er. Kurset åpnet helt nye horisonter for meg - det er så mye mer vi kan få ut digitalisering, og det skjer så mye spennende på dette feltet. Kurset var 100% inspirasjon, med mange matnyttige innslag og mulighet til å utveksle erfaringer på tvers av sektorer. Anbefales på det varmeste.

Claudia Steidl Talgo, seksjonssjef, OsloMet

– Det var moro og lærerikt å få være med på piloten av det nye kurset i digital transformasjon og ledelse. Vi fikk treffe mange av de dyktigste fagekspertene innenfor feltet, og fikk prøvd ut en rekke verktøy for å lede digitale transformasjonsprosjekter. Kursdeltakerne gjennomførte også et selvvalgt prosjekt i egen virksomhet. Dette ga god balanse mellom teori og praksis. Jeg opplevde kurset som ytterst relevant. For meg var kursets lekne og moderne tilnærming prikken over i-en. digital transformasjon og ledelse anbefales varmt for deg som ønsker å holde deg relevant for å lede fremtidens digitale prosjekter.

Chris Hovde, Telia

– Jeg er veldig fornøyd med å ha gjennomført Digital transformasjon og ledelse og synes det har gitt meg nye perspektiver og konkrete metoder for arbeid med digitalisering og endring. Det har også vært interessant å høre om de ulike prosjektene til de andre studentene, både de interne og eksterne.

Irene Lona, prosjektleder, OsloMet

Alt om studiet i Digital transformasjon og ledelse