Ledige studieplasser masterstudier, PPU og videreutdanninger

Oversikt over ledige studieplasser.

Ledige plasser på masterstudier, PPU og videreutdanninger på OsloMet legges ut 1. august kl. 12.00.

Da kan du søke i SøknadsWeb (fsweb.no) hvis du oppfyller opptakskravene til studiet du skal søke på. Opptakskrav finner du under hvert studietilbud.

Det er løpende opptak til de ledige plassene, og svar på søknadene blir gitt fortløpende fra begynnelsen av august.

Hvis du tidligere har registrert en søknad til det samme opptaket på master eller videreutdanning og ønsker å søke på ledige plasser, må du kontakte oss på e-post opptak@oslomet.no. Du må oppgi søkernummer i e-posten.

Les mer om hvordan du søker opptak.

Vi gjør oppmerksom på at ved PPU for yrkesfag samt masterstudiene Anvendt data- og informasjonsteknologi (ACIT) og Skolerettet utdanningsvitenskap, er det kun ledige plasser på enkelte fordypninger/studieretninger.