Fields of study
Academic disciplines
Subject didactics Food science and technology
Subject areas
Food Science Food Science Quality
Research groups
Publications and research
Scientific publications
Eben, Bjørn
;
Spetalen, Halvor
(2021).
Digital opplæring i praktiske ferdigheter – erfaringer fra den skolebaserte yrkesopplæringen i perioden mars til juni 2020.
18 p.
Nordisk tidsskrift for utdanning og praksis.
Vol. 15.
https://doi.org/10.23865/up.v15.3086
Eben, Bjørn
;
Spetalen, Halvor
(2020).
Nye læreplaner i utdanningsprogrammet restaurant- og matfag - Kompetanse for fremtiden?.
Skandinavisk tidsskrift for yrker og profesjoner i utvikling.
Vol. 5.
https://doi.org/10.7577/sjvd.3393
Spetalen, Halvor ; Eben, Bjørn (2018). FoU-baserte læringsaktiviteter i yrkesfaglærerutdanning: Sammenheng mellom utdanning og profesjonsutøvelse?. FoU i praksis. Vol. 12.
Eben, Bjørn
(2018).
Yrkesstolthet og frafall i kokkeyrket.
Skandinavisk tidsskrift for yrker og profesjoner i utvikling.
Vol. 3.
https://doi.org/10.7577/sjvd.2611
Eben, Bjørn ; Kvernmo, Gerd Astrid (1999). Matgledekjemi. Jubileumsskrift - faglærerutdanningen 90 år 1909-1999. p. 33-39. Høgskolen i Oslo og Akershus.