Fagområder
Vitenskapsdisipliner
Fagdidaktikk Næringsmiddelteknologi
Emner
Matteknologi Næringsmiddelkvalitet
Forskningsgrupper
Publikasjoner og forskningsresultater
Vitenskapelige publikasjoner
Eben, Bjørn; Spetalen, Halvor (2021). Digital opplæring i praktiske ferdigheter – erfaringer fra den skolebaserte yrkesopplæringen i perioden mars til juni 2020. Nordisk tidsskrift for utdanning og praksis . Vol. 15.
Eben, Bjørn; Spetalen, Halvor
(2020).
Nye læreplaner i utdanningsprogrammet restaurant- og matfag - Kompetanse for fremtiden?.
Skandinavisk tidsskrift for yrker og profesjoner i utvikling
.
Vol. 5.
https://journals.hioa.no/index.php/yrke/article/vi...
Spetalen, Halvor; Eben, Bjørn (2018). FoU-baserte læringsaktiviteter i yrkesfaglærerutdanning: Sammenheng mellom utdanning og profesjonsutøvelse?. FoU i praksis . Vol. 12.
Eben, Bjørn (2018). Yrkesstolthet og frafall i kokkeyrket. Skandinavisk tidsskrift for yrker og profesjoner i utvikling . Vol. 3.
Eben, Bjørn; Kvernmo, Gerd Astrid (1999). Matgledekjemi. Jubileumsskrift - faglærerutdanningen 90 år 1909-1999. faglig_bok_institusjon. s. 33-39.