Digitale bilder

Videreutdanning

I dette emnet får du kunnskap om og ferdigheter i hvordan man ved hjelp av digitale medier anvender bilder, tekst og illustrasjoner for å formidle et budskap. Du vil får erfaring med hvordan du henter inn, velger ut, bearbeider og manipulerer bilder samt illustrasjoner til bruk i digitale presentasjoner. Emnet vil også gi innsikt i opphavsrett og personvern.

 • Studiestart

  Mer informasjon om program, timeplaner, pensum, fadderuker og mye mer finner du på studiestartsiden for ditt studium (student.oslomet.no).

 • Opptakskrav og søknadsfrist

  Opptakskrav:
  Generell studiekompetanse eller realkompetanse.

  Kurset er fulltegnet.

  Det legges ut melding dersom det åpnes for nye søknader.

 • Slik søker du

  Dette tilbudet er beregnet for personer som er arbeidsledige/permitterte som følge av koronapandemien.

  For å søke må du registrere søknad i Søknadsweb. Du må registrere opplysninger om deg selv og dokumentere generell studiekompetanse. Dersom du er registrert med generell studiekompetanse fra tidligere (se «Min profil») eller har vitnemål i nasjonal vitnemålsdatabase, trenger du kun å registrere søknaden. Dersom det er ikke gjelder deg, må du dokumentere fullført videregående skole ved å laste opp kopi av ditt vitnemål.

  Når får du svar på søknaden?
  Det er løpende opptak og du vil normalt få svar i løpet av et par virkedager etter du har dokumentert at du er kvalifisert for opptak.

  Spørsmål om opptaket rettes til opptak@oslomet.no.

 • Om emnet

  Emnet digitale bilder er et heldigitalt studium og tilbys som en del av regjeringens satsning på etter- og videreutdanning til arbeidstakere som er rammet av koronakrisen gjennom permitteringer og arbeidsledighet. Tilbudet gjennomføres med midler fra Kompetanse Norge og Diku. Emnet er tilpasset for å imøtekomme behov hos arbeidsledige og permitterte, innenfor rammene av arbeidsmengde og mulighet for gjennomføring, også ved siden av annet arbeid.

  Les mer om emnet på student.oslomet.no.

 • Målgruppe

  Tilbudet er et heldigitalt emne som nå er tilpasset for å imøtekomme behov hos arbeidsledige og permitterte innenfor rammene av arbeidsmengde og mulighet for gjennomføring, ved siden av annet arbeid.

  Studietilbudet er egnet for alle som vil bli bedre til å jobbe med digitale bilder og produksjonsverktøy i kommunikasjon- og informasjonsarbeid, for eksempel kulturarbeidere, bibliotekarer, lærere i grunnskole og videregående skole, høgskole og universitet, illustratører og kunstnere. Det er også svært aktuelt for eiere og ledere av småbedrifter og enkeltmannsforetak med ansvar for egen profilering og reklame.

 • Hva koster det?

  Emnet er gratis. Semesteravgiften er inkludert i studiet.

Faglig ansvarlig

Laster inn ...

Spørsmål om utdanningen?

Kontakt oss på epost