Fields of study
Academic disciplines
Subject didactics Food science and technology Education
Subject areas
Dietetics Vocational pedagogic Vocational education Research methods Knowledge development
Research groups
Publications and research
Scientific publications
Schön, Eldbjørg Marie; Småland, Erik
(2023).
Entreprenørskap og dybdelæring, to sider av samme sak?.
Thorjussen, Ingfrid M.; Goth, Ursula-Georgine Småland (Ed.).
Verdier, holdninger og kompetanseutvikling i et utdanningsperspektiv. p. 261-277.
Fagbokforlaget.
https://doi.org/https://doi.org/10.55669/oa211016
Schön, Eldbjørg Marie; Hellne-Halvorsen, Ellen Beate
(2023).
Hvordan tilrettelegge for læring av yrkestoeri?.
Nordic Journal of Vocational Education and Training.
https://doi.org/10.3384/njvet.2242-458X.2313180
Schön, Eldbjørg Marie (2016). Pedagogisk entreprenørskap i yrkesutdanningen. Goth, Ursula-Georgine Småland (Ed.). Yrkes- og profesjonsutdanning i en norsk kontekst. p. 163-177. Gyldendal Akademisk.
Goth, Ursula-Georgine Småland; Schön, Eldbjørg Marie
(2015).
Teaching Entrepreneurship by Using the “Student Enterprise Model” to Future Vocational Teachers.
Journal of Education and Vocational Research (JEVR).
Vol. 6.
http://hdl.handle.net/10642/2696
Goth, Ursula-Georgine Småland; Schøn, Eldbjørg
(2014).
”Learning by doing”: Studentbedrift en tilnærming til entreprenørskap i yrkesfaglærerutdannelsen?.
Nordic Journal of Vocational Education and Training.
Vol. 4.
https://doi.org/10.3384/njvet.2242-458x.14v4i1a3