English version
logo-bilde fra prosjektet Strenght2Food

Strength2Food: Food quality for sustainability and health

Prosjektet Strength2Food skal se nærmere på betydningen av EUs kvalitetspolitikk og offentlig sektors innkjøpspolitikk i forhold til lokal produksjon og forbruk av mat.

Prosjektet Strength2Food skal se nærmere på betydningen av EUs kvalitetspolitikk og offentlig sektors innkjøpspolitikk i forhold til lokal produksjon og forbruk av mat. Målet er å styrke lokal økonomisk utvikling og spesielt landbruket og fiskeriene, samt hvordan nye perspektiver og etableringen av nye kvalitetsmarkeder kan fremme utvikling av lokale næringskjeder.

#STRENGTH2FOOD: Food quality for sustainability and health

  • Prosjektdeltakere

      Laster inn ...

    Leveranse i prosjektet

    Vittersø, G., Borgen, S.O, Majewski, E., Malak-Rawlikowska, A., Tocco, B.: Strategic Guide. Short Food Supply Chains (SFSCs). Project Deliverable 10.4, Strength2Food 2021.

    Presseoppslag

    Nytt fra prosjektet

    Nærbilde av parmesanost-emballasje
    Ingen legger merke til matmerker for kvalitetsmat

    Matkvalitet og lokalmat er viktig for mange, men få av oss legger merke til matmerkene som skal informere oss om kvaliteten.