Topp ti på campus

God fremkommelighet

1 Rask adkomst

Trikk: For mange er det er viktig at gåavstanden er minimal. Derfor er vi glade for å ha to trikkestopp på campus, så det er enkelt å komme seg rundt. 11, 17 og 18-trikken går herifra.

2 Miljøvennlig adkomst 

Bysykkel: Du kan også sykle til campus, fordi vi har flere bysykkelstativer her! Det er miljøvennlig og går fort. Det er perfekt nå som det begynner å bli sommer, og det er varmt og ubehagelig på trikken.

3 Morsom adkomst

Sparkesykkel: Eller så kan du leie en sparkesykkel. De kan du parkere hvor som helst, og de er utrolig morsomme å kjøre. De kjører opptil 20 km/t og du trenger ikke sparke selv.

Gode lesemuligheter

4 Stille lesesal

Min favorittlesesal ligger i andre etasje i Pilestredet 48. Den er perfekt når man trenger å ha det stille mens man leser. 

5 Sosial lesesal

Hvis du heller liker å lese sammen med venner, finnes det flere sosiale soner på biblioteket der det er mulig å gjøre det.

Godt utvalg av mat og drikke

6 Matbutikker

Det er flere matbutikker på campus. Oppe bak Pilestredet 52 ligger det en Coop-butikk, mens nede ved Pilestredet 35 ligger det en Joker. 

7 Kantiner

Kantinene på OsloMet har godt utvalg og studentpriser. I Pilestredet 52 og Pilestredet 35 finner du også salatbar og varmmat!

Bra studentområde

8 Studentrabatter

Bislett har blitt et studentområde, og derfor har de fleste resturanter og caféer i nærheten studentrabatter.

9 Shoppingmuligheter

Har du noen fritimer mellom forelesningene dine, så kan du gå i to minutter også er du i Bogstadveien. Der er det mange gode shoppingmuligheter.

10 Treningssenter

SiO har et treningssenter som ligger rett ved OsloMet. Det heter Athletica og ligger rett ved Pilestredet 35. Der kan du trene for en billig penge.