English version
Daniel Bødtker-Lund

Daniel Bødtker-Lund

Fagområder

Vitenskapsdisipliner

Ernæring   Fagdidaktikk   Næringsmiddelteknologi

Emner

Produktutvikling   Entreprenørskap   Kosthold   Mat og helse   Yrkesfaglærerutdanning   Yrkesfag   Sensorikk   Matteknologi   Restaurant- og matfag   Yrkesdifferensiering

Vitenskapelige publikasjoner

Bødtker-Lund, Daniel; Hansen, Kari; Haaland, Grete; Vagle, Inger (2017). Endringsbehov i norsk yrkesopplæring? - Elevers, lærlingers og yrkesfaglærere erfaringer med yrkesopplæring i Vg1. Skandinavisk tidsskrift for yrker og profesjoner i utvikling . Vol. 2.
http://hdl.handle.net/11250/2490850

Myhrstad, Mari Charlotte; Narverud, Ingunn; Telle, Vibeke Helen; Karhu, Toni; Bødtker-Lund, Daniel; Herzig, Karl-Heinz; Makinen, Markus; Halvorsen, Bente; Retterstøl, Kjetil; Kirkhus, Bente; Granlund, Linda; Holven, Kirsten Bjørklund; Ulven, Stine Marie (2011). Effect of the fat composition of a single high-fat meal on inflammatory markers in healthy young women. British Journal of Nutrition . Vol. 106.
http://hdl.handle.net/10642/1543

Myhrstad, Mari; Narverud, Ingunn; Telle-Hansen, Vibeke Helen; Karhu, Toni; Bødtker-Lund, Daniel; Herzig, Karl-Heinz; Makinen, Markus; Halvorsen, Bente; Retterstøl, Kjetil; Kirkhus, Bente; Granlund, Linda; Holven, Kirsten Bjørklund; Ulven, Stine Marie (2011). Effect of the fat composition of a single high-fat meal on inflammatory markers in healthy young women. British Journal of Nutrition . Vol. 106.



Publikasjonslisten er hentet ut av Cristin. Listen kan være ufullstendig