To studenter på en teaterscene foran en bokhylle og et strykebrett. Den ene holder rundt den andre bakfra og de holder hender. I forgrunnen ser vi hodene til publikum.

Drama- og teaterkommunikasjon (studieretning i estetiske fag)

Masterprogram

Denne studieretningen er for deg som ønsker en masterutdanning hvor du lærer å bruke drama og teater i et anvendt perspektiv i ulike deler av samfunnet. Studiet har en teoretisk og praktisk tilnærming og er sentrert rundt estetisk utforskning som trekker veksler på samtidens sceniske praksiser.

Faglig leder

Laster inn ...

Spørsmål om utdanningen?

Har du spørsmål om utdanningen, kontakt oss gjennom vårt kontaktskjema.

Studenthistorier

Fire unge kvinner står sammen i en formasjon. En person står bøyd forover og har en annen liggende på ryggen sin. To av kvinnene står på hver sin side av de to i midten og hjelper til å holde den personen som ligger oppå den andre. Alle fire smiler og ler.
Malins masteroppgave er en gavepakke til lærere

Som en del av masteroppgaven sin har Malin Kathrine Vik laget et ressurshefte til Fagfornyelsen spekket med dramapedagogiske opplegg.