Bachelorstudier i design- og estetiske fag

Kanskje kan produktdesign være et spennende valg for deg. I dette studiet lærer du å planlegge og gjennomføre en designprosess fra idé til ferdig produkt.

Eller trives du med å gå inn i en rolle og bruke deg selv til å engasjere andre? I drama- og teaterkommunikasjon får du både mulighet til å utfolde deg «på gulvet» og å prøve deg som dramalærer.

For deg som vil jobbe kreativt og skapende med elever i skolen tilbyr vi en femårig lærerutdanning i design, kunst og håndverk.
 

Årsstudier

Vi tilbyr også årsstudium i design og kommunikasjon i digitale medier (deltid) og årsstudium i drama- og teaterkommunikasjon

Studenthistorier

Kinga, Viktoria og Thorstein i syverkstedet foran en sømbyste.
Kinga, Viktoria og Thorstein vil inn i motebransjen

Ein bachelorgrad i mote og produksjon opnar mange dører inn til spanande moglegheiter i ein stor, internasjonal bransje.

De tre studentene står sammen ved et bord i treverkstedet og ser på noen materialer. I bakgrunnen ser vi en annen student som står ved en stor sag.
Produktdesign er givende, variert og veldig gøy

Hvis du liker å bryne deg på problemer og utfordringer, har lyst til å gjøre en forskjell eller bare liker å lage ting, så vil jeg anbefale produktdesignstudiet, sier Borgar Kløve Sandnes.

To av Lena Vidas malerier på staffeli. Bildene er under arbeid. Det første maleriet viser en kvinne ved et bord. Det andre viser et ansikt mot rød bakgrunn.
Den beste kombinasjonen av praktisk-estetisk arbeid og kunstformidling

– Det som er så gøy med kunst og formidling er at det er sammensatt av så mye forskjellig, forteller Regine.

De fire studenten er samlet rundt en sløydbenk der Bjørnar jobber med en ting.
Drømmejobben er å bli lærer i kunst og håndverk

– På studiet opplever jeg arbeidslyst, inspirasjon og mestring i faget, noe jeg håper jeg kan gi videre til mine fremtidige elever, forteller Aurora.