Lærerutdanninger og bachelorstudier i språkfag

Lærerutdanningene er inngangsporten til mange spennende yrker, enten du vil jobbe med de aller minste eller med ungdommer. Samfunnet trenger gode lærere for å skape utvikling. 

Dersom du ønsker et litt annerledes studium, kan tegnspråk eller tolking i offentlig sektor være noe for deg. Da kan du jobbe med mennesker og kommunikasjon i det som ofte er en veldig variert arbeidshverdag.

Årsstudier

Vi tilbyr også årsstudium i tegnspråk og toårig kandidatstudium i trafikklærer.

Åpen dag arrangeres digitalt i år. Du vil få smakebiter og inspirasjon fra alle våre fagområder og du vil få mulighet til å stille spørsmål og få svar på det du lurer på.

De beste bør bli lærer!

Se hvorfor Delali Sefenu valgte å bli lærer og hvorfor hun mener det er noe av det viktigste man kan være i samfunnet.

Studenthistorier

Ömer foran et klatrenett på en utendørs lekeplass.
Drømmer om norsk barnehage i Tyrkia

Etter bare tre år i Norge har Ömer Akpinar (32) lært norsk godt og er snart ferdig utdannet barnehagelærer. Hans store drøm er å starte barnehage for syriske innvandrerbarn i Tyrkia etter den nordiske barnehagemodellen.

Aarabi, med blått OsloMet-mundbind på, viser holder hendene opp og viser et tegnspråktegn.
Aarabi blir tegnspråktolk fordi hun ønsker å jobbe med mennesker og kommunikasjon

Men det var i utgangspunktet interessen for språk som fikk Aarabi Manojkumar til å søke seg inn på bachelorstudiet i tegnspråk og tolking. Det har hun ikke angret på.

Kjetil Wiblemo Sjølingstad, Hanne Ramberg og Truls Hestad Storebø står bak en kjøkkenbenk.
Derfor bør du velge yrkesfaglærerstudiet ved OsloMet

På bachelorutdanningen for yrkesfaglærer lærer du hvordan du kan formidle din kunnskap og erfaring fra eget fag til nye generasjoner fagarbeidere.