Bachelorstudier i samfunnsfag, økonomi og administrasjon

Med en bachelorgrad i samfunnsfag, økonomi og administrasjon får du en svært ettertraktet kompetanse, og kan jobbe i de fleste bransjer og sektorer.

For deg med et internasjonalt engasjement, som ønsker å lære mer om globale miljøproblemer og forstå hvorfor verdens ressurser er så urettferdig fordelt, kan utviklingsstudier være midt i blinken.

Årsstudier

Vi tilbyr også årsstudium i utviklingsstudierårsstudium i migrasjons- og integrasjonsforvaltning og årsstudium i økonomi og ledelse (heltid/deltid).

Studenthistorier

Ingrid Olaussen Minde på jobb
Drømmer om å jobbe mot økonomisk kriminalitet

– Jeg sikter kanskje litt høyt, men jeg har veldig lyst til å jobbe mot økonomisk kriminalitet, sier Ingrid Olaussen Minde (24).

Matilde og Janne står utenfor en OsloMet-bygning mellom gule stolper.
– Økonomi og administrasjon er en utdanning som gir utallige jobbmuligheter

Tar du en bachelor i økonomi og administrasjon, kan du selv bestemme hvilke dører du vil åpne i fremtiden, mener Matilde Ravn og Janne Ingebrigtsen.

Mahira sitter i en sofa og ser inn i kameraet og smiler
- Utviklingsstudier har fått meg til å se verden på en annen måte

Mahira så fattigdom, vold og korrupsjon når hun studerte i Vietnam og Nicaragua. Her startet hennes interesse for utviklingsstudier.

Tea og Martin står utenfor en OsloMet-inngang. Det snør om de er kledd i vinterjakker.
Et springbrett til spennende jobber innen administrasjon og ledelse

Til våren avslutter Tea Mathiassen og Robin Igelkjøn bachelor i administrasjon og ledelse i offentlig virksomhet. Da har de en utdanning som gjør dem attraktive i arbeidsmarkedet – og som gir mange valgmuligheter for videre studier.