Siviløkonomstudenter på master i økonomi og administrasjon holder en presentasjon i klasserommet.

Økonomi og administrasjon – siviløkonom, femårig

Masterprogram

Bli siviløkonom eller statsautorisert revisor, og bli kvalifisert til ledende stillinger i næringsliv og offentlig forvaltning.

Siviløkonomstudiet går over fem år og består av både bachelor og master. Det betyr at du er sikret videre plass når du har fullført de tre første årene.

Når du søker på femårig master i økonomi og administrasjon – siviløkonom, bør du samtidig søke på treårig bachelor i økonomi og administrasjon.

For hvis du ikke kommer inn på den femårige masteren, kommer du kanskje inn på den treårige bacheloren og kan så søke deg videre til master etter tre år.

Spørsmål om utdanningen?

Har du spørsmål om utdanningen, kontakt oss gjennom vårt kontaktskjema.

Studenthistorier

Barnehagelærerstudent sitter på huk ved siden av et barn i parkdress og peker mot noe utenfor bildet.
9 av 10 får relevant jobb etter studiene

To år etter endt utdannelse ved OsloMet jobber ni av ti i det yrket de er utdannet til.

Jente ligger i en hengekøye i skogen og leser. Det ligger brune blader på bakken, er lite blader på trærne og hun har sol i ansiktet.
Bli kjent med studentbyen Oslo

I studentbyen Oslo kan du gå på kafé før frokost, sitte på lesesalen om dagen og dingle i en hengekøye i marka om natta. Det er kort vei fra liv og røre i sentrum til stillheten i skogen.

Pierre står på Campus Pilestredet. Han smiler og har hendene i siden.
Bør jeg ta en master?

Visste du at OsloMet har over 50 masterstudier? Dette tenker studentene våre om hva en master kan bety for deg og karrieren din.