Fagområder
Emner
Produktutvikling Entreprenørskap Kosthold Mat og helse Yrkesfaglærerutdanning Yrkesfag Sensorikk Matteknologi Restaurant- og matfag Yrkesdifferensiering
Forskningsgrupper
Publikasjoner og forskningsresultater
Vitenskapelige publikasjoner
Spetalen, Halvor ; Mobråten, Kaia ; Bødtker-Lund, Daniel (2025). Yrkesfaglærerstudenter utvikler yrkesopplæring - en antologi basert på 8 bacheloroppgaver skrevet av studenter ved yrkesfaglærerutdanningen i restaurant- og matfag ved OsloMet -storbyuniversitetet, 2025. 27 s. Institutt for yrkesfaglærerutdanning, OsloMet.
Bødtker-Lund, Daniel
;
Dæhlen, Marianne
; Fooladi, Erik Cyrus
(2024).
Hvem er herre over smaken? Unge kokkeelevers opplevelse av smak.
Nordisk tidsskrift for utdanning og praksis.
Vol. 18.
https://doi.org/10.23865/up.v18.6054
Bødtker-Lund, Daniel
; Hansen, Kari;
Haaland, Grete
;
Vagle, Inger
(2017).
Endringsbehov i norsk yrkesopplæring? - Elevers, lærlingers og yrkesfaglærere erfaringer med yrkesopplæring i Vg1.
Skandinavisk tidsskrift for yrker og profesjoner i utvikling - SJVD.
Vol. 2.
https://doi.org/10.7577/sjvd.2577
Myhrstad, Mari
; Narverud, Ingunn;
Telle-Hansen, Vibeke Helen
; Karhu, Toni;
Bødtker-Lund, Daniel
; Herzig, Karl-Heinz; Makinen, Markus; Halvorsen, Bente; Retterstøl, Kjetil; Kirkhus, Bente; Granlund, Linda; Holven, Kirsten Bjørklund; Ulven, Stine Marie
(2011).
Effect of the fat composition of a single high-fat meal on inflammatory markers in healthy young women.
British Journal of Nutrition.
Vol. 106.
https://doi.org/10.1017/S0007114511002510
Myhrstad, Mari Charlotte
; Narverud, Ingunn;
Telle, Vibeke Helen
; Karhu, Toni;
Bødtker-Lund, Daniel
; Herzig, Karl-Heinz; Makinen, Markus; Halvorsen, Bente; Retterstøl, Kjetil; Kirkhus, Bente; Granlund, Linda; Holven, Kirsten Bjørklund; Ulven, Stine Marie
(2011).
Effect of the fat composition of a single high-fat meal on inflammatory markers in healthy young women.
British Journal of Nutrition.
Vol. 106.
https://doi.org/10.1017/S0007114511002510