Fagområder
Vitenskapsdisipliner
Ernæring Fagdidaktikk Næringsmiddelteknologi
Emner
Produktutvikling Entreprenørskap Kosthold Mat og helse Yrkesfaglærerutdanning Yrkesfag Sensorikk Matteknologi Restaurant- og matfag Yrkesdifferensiering
Forskningsgrupper
Publikasjoner og forskningsresultater
Vitenskapelige publikasjoner
Bødtker-Lund, Daniel; Hansen, Kari; Haaland, Grete; Vagle, Inger
(2017).
Endringsbehov i norsk yrkesopplæring? - Elevers, lærlingers og yrkesfaglærere erfaringer med yrkesopplæring i Vg1.
33 s.
Skandinavisk tidsskrift for yrker og profesjoner i utvikling.
Vol. 2.
https://doi.org/10.7577/sjvd.2577
Myhrstad, Mari Charlotte; Narverud, Ingunn; Telle, Vibeke Helen; Karhu, Toni; Bødtker-Lund, Daniel; Herzig, Karl-Heinz; Makinen, Markus; Halvorsen, Bente; Retterstøl, Kjetil; Kirkhus, Bente; Granlund, Linda; Holven, Kirsten Bjørklund; Ulven, Stine Marie
(2011).
Effect of the fat composition of a single high-fat meal on inflammatory markers in healthy young women.
10 s.
British Journal of Nutrition.
Vol. 106.
https://doi.org/10.1017/S0007114511002510
Myhrstad, Mari; Narverud, Ingunn; Telle-Hansen, Vibeke Helen; Karhu, Toni; Bødtker-Lund, Daniel; Herzig, Karl-Heinz; Makinen, Markus; Halvorsen, Bente; Retterstøl, Kjetil; Kirkhus, Bente; Granlund, Linda; Holven, Kirsten Bjørklund; Ulven, Stine Marie
(2011).
Effect of the fat composition of a single high-fat meal on inflammatory markers in healthy young women.
10 s.
British Journal of Nutrition.
Vol. 106.
https://doi.org/10.1017/S0007114511002510