Har du søkt på OsloMet?

Har du fått studieplass på OsloMet?

Gratulerer, vi gleder oss til å bli kjent med deg!

Husk å takke ja til studieplassen. Etter at du har takket ja, får du et velkomstbrev og informasjon om brukernavn og passord slik at du får tilgang til systemer på OsloMet. Når du har fått tilgang, kan du lese viktig informasjon tilknyttet ditt studium.

Du finner mer informasjon om studiestart på studiestartsidene våre (student.oslomet.no) og ved å søke opp ditt studium fra forsiden av student.oslomet.no.

Studiestart på OsloMet

I år blir studiestarten litt annerledes, men det blir både sosialt og lærerikt.

Bli kjent med oss

OsloMet er et universitet med 20.000 studenter, og studentlivet byr på mange nye opplevelser. Her kan du lese mer om hvordan det er å være universitetsstudent og bli kjent med OsloMet.

Snart student, hvordan blir det?

Snart skal du gå fra å være elev til å bli student. Det innebærer mer frihet, mer ansvar og du har en spennende tid i vente.

Det er sikkert masse du lurer på, og kanskje også er litt spent og usikker på. Da er du ikke alene! Her håper vi at du får du svar på noen av dine spørsmål om overgangen

Studentlivet

Studentrest Siri Magnusen,  leder i Studentparlamentets arbeidsutvalg, Marie Knutsen Bruntveit, studentlivskoordinator, Beate Dessingthon og Ingrid Godager i SiO står smilende mellom piletrærne i Pilestredet.
Noe på hjertet - eller noe du lurer på? Snakk med oss, da vel!

Ingen studenter ved OsloMet skal være nødt til å sitte alene med vanskelige tanker, brenne inne med engasjementet sitt, eller mangle aktiviteter å delta på. Tilbudene er mange - og de er der for at du som student skal bruke dem!

Dronefoto av campus Pilestredet med Oslo sentrum og Oslofjorden i bakgrunnen
Finn et sted å bo i Oslo!

Har du søkt på OsloMet? Da kan det være lurt å begynne å tenke på hvor du skal bo til høsten.

Studenter som jobber på iPad
Slik lykkes du som student

Her er OsloMet-forelesernes beste råd for å lykkes med studiene.

Jente som sitter på biblioteket og leser.
Topp ti på campus

Josefine har studert på OsloMet i snart ett år, og viser dere sine ti favoritter på campus Pilestredet.