– Et fantastisk videreutdanningstilbud for en sulten og trengende tekstil- og motebransje.
Fakultetet tilbyr høgare utdanning i tekniske fag, kunstfag og designfag, og har forskings- og utviklingsaktivitetar på desse fagfelta.
i 2020 (tal frå NSD)
I tillegg har vi års- og halvårsemne, og etter- og vidareutdanning.
Nye spesialiseringar i masterstudiet anvendt data- og informasjonsteknologi i 2020.
Nytt doktorgradsprogram i ingeniørvitskap frå 2019.
– Et fantastisk videreutdanningstilbud for en sulten og trengende tekstil- og motebransje.
Frode Eika Sandnes er en av tre med hovedstilling på OsloMet på Stanfords verdensranking av toppforskere. Hva må til for å komme på en slik liste, og hva har det å si?
I 2021 deler «Legat for studiestipend til videreutdanning» ut et stipend på 15 000 kroner til ingeniører. Søk innen 1. august!
Vil du ha en innføring i informasjonsteknologi som kvalifiserer deg til dataoppgaver, og kan supplere annen utdanning du har? Da bør du vurdere årsstudiet i informasjonsteknologi.
Bente Moen jobber som tjenestedesigner i Oslo kommune, bydel Nordre Aker. I januar fikk hun i oppdrag å bistå med opprettelsen av vaksinesenteret i bydelen. Med seg i arbeidet fikk hun 11 engasjerte produktdesignstudenter!
Forskere fra OsloMet Artificial Intelligence Lab vil ha en sentral rolle i AI-Mind, som ved hjelp av kunstig intelligens kan korte ned tiden det tar å få en demensdiagnose fra flere år til én uke.
OsloMet fylte raskt opp plassane til nye vidareutdanningar i bygningsintegrerte solceller og energisimulering av bygningar.
Sparebankstiftinga DNB har løyvd 500.000 kroner til Makerklubben, eit nytt tilbod til ungdom på OsloMet Makerspace.
Produktdesignstudenter fra OsloMet lot seg inspirere av fortid og fremtid da de fylte en av de største hallene på Fjellhamar bruk med lysinstallasjoner.
Bredden var stor og nivået høyt da Ungt Entreprenørskap arrangerte årets Oslomesterskap i studentbedrift.
Nordic Center for Sustainable and Trustworthy AI Research (NordSTAR) er ett av fem forskningsmiljøer på OsloMet som nylig har fått status som fremragende forskningsmiljø av særlig høy kvalitet.
Korona-pandemien har gitt en planlagt EVU-satsing på Fakultet for teknologi, kunst og design (TKD) en voldsom vekst på svært kort tid.
Utfordringa var å finne flaskehalsar i handtering av avløpsvatn når det regnar kraftig, og hindre at ureinsa vatn hamnar i Oslofjorden.
Smittesituasjonen i Oslo tilsier mer bruk av munnbind, og mange studenter på Institutt for bygg- og energiteknikk benyttet anledningen til å forsyne seg av de 20.000 munnbindene de har fått fra en samarbeidspartner.
De som tar denne videreutdanningen i teknologiledelse, får lære mer om hvordan de kan skape verdier...
Å kunne kartlegge skader på broer og andre byggkonstruksjoner med avansert sensorteknologi bedrer sikkerheten uten ressurskrevende manuelle observasjoner.
Prosjektet har som mål å gi flere kvinner tilgang til teknologi, digitale ferdigheter og lederstilli...
Studenter får utvikle ny teknologi, og nystartede bedrifter med knappe ressurser får god hjelp til å sette produkter ut i livet. En vinnerkombinasjon.
Samtaler om miljøhensyn kan integreres i design- og håndverkundervisningen i ungdomsskolen på en god måte uten å ta mye tid fra det praktiske arbeidet.
Mikael Omlid er til daglig ingeniør og veileder ved Institutt for produktdesign. De siste månedene har han også vært en del av et tverrfaglig team som har utviklet Eurodapter, en løsning som raskt kan oppgradere utstyr som allerede finnes på mange sykehus, til effektivt smittevernsutstyr.
Det er spesielle og krevende dager for studenter og ansatte på TKD. Men i kjølvannet av koronakrisen skjer det også mange positive ting og mye blir gjort for å håndtere situasjonen på en god måte.